Vanuit de visie dat elk mens een verzameling eigenschappen met zich meedraagt waarmee zij/hij zich over het algemeen prima kan redden op deze wereld, coach/ train ik vrouwen om (weer) bij hun eigen kracht, hun eigen talenten te komen.

Die worden soms in de waan van deze wereld ondergesneeuwd door de meningen en overtuigingen van anderen.

In mijn praktijk richt ik mij vooral op vrouwen die bang zijn voor de zwangerschap en/of bevalling. Vrouwen die aan de geboorte van hun kind een naar gevoel hebben overgehouden of zelfs een post traumatische stress stoornis hebben. Dat kan als je net bevallen bent, en ook als het al wat langer geleden is. Vrouwen met depressieve gevoelens in de zwangerschap of na de bevalling. Vrouwen die moeite hebben om een nieuwe balans te vinden in het moederschap. Ook bied ik coaching aan vrouwen die hun kindje hebben verloren voor, tijdens of na de bevalling.

We kijken naar wie je bent met al je goede en slechte eigenschappen en hoe je die kunt inzetten om je gedachten, gevoelens en gedrag te beinvloeden.

Hoe je je brein traint om een bevalling positief en met vertrouwen tegemoet te zien of om een nare ervaring om te zetten in een gebeurtenis waar je ook trots op kunt terugkijken.

Hoe je met zachtheid naar jezelf kunt kijken in plaats van jezelf te straffen met ondermijnende gedachten.

Mijn rol is die van coach en EigenKracht-trainer, die door middel van de juiste vragen en technieken jouzelf de oplossing laat vinden voor dat wat niet werkt.

Tenslotte heeft iedereen altijd zijn eigen antwoorden al bij zich, ze moeten alleen voor het voetlicht verschijnen.

Indien nodig behoort EMDR therapie ook tot de mogelijkheden.